Waarom Alterna Haircare?
Natural Luxury, Down to a science ®

Alterna is sinds 1997 een pionier in luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten. Met een toewijding aan kwaliteit, innovatie en uitmuntendheid, zetten wij de standaard binnen de branche door het leveren van producten die doen wat ze beloven. Naast de milieuvriendelijke formules waarmee we ons onderscheiden, is Alterna tevens het merk waar wereldwijd salon eigenaren, kappers en beautyartiesten de voorkeur aan geven.

Innovatieve ingrediënten & eigen geavanceerde technologieën

Caviar, Seasilk, Hemp, Bamboo en Kendi Oil zijn een aantal van de innovatieve ingrediënten die Alterna in haar formules stopt in combinatie met haar eigen geavanceerde technologieën, waaronder Enzymetherapy ®, een enzymsysteem dat zorgt voor een effectievere opname van de essentiële ingrediënten voor superieure keratine productie, en Color Hold ®, dat het haar beschermt tegen kleurvervaging door de zon en door het wassen. Alterna producten leveren gegarandeerd uitstekende resultaten.

Goed voor uw schoonheid

Alterna is bewust van het milieu en uw gezondheid. De Alterna collectie is gebaseerd op de filosofie dat wat we uit onze producten laten, net zo belangrijk is als wat we er in stoppen. Het merendeel van de producten zijn VRIJ VAN: Sulfaten, Parabenen, Gluten, Ftalaten, Natriumchloride, Synthetische kleuren, DEA, TEA, Paraffine, Minerale Olie, Petrolatum & PABA.